úterý 9. února 2010


Nevím, jestli existuje mezi scrapujícími maminkami ještě některá, která neslyšela o Diny z BC... Pokud ano, tak dovolte krátký příběh... S Diny, maminkou čtyř dětí, si osud ošklivě pohrál. U jejich malé dcerky Klárky lékaři diagnostikovali spinální muskularní atrofii. Nemoc Klárku upoutala na vozík a bere ji sílu nejen se hýbat, lézt, či sedět, ale často unaví Klárčiny ručičky, i když chce třeba jen sama vzít lžíci a jíst, takže Klárka vyžaduje celodenní péči. I přes tuto krutou ránu Dinina rodinka žila šťastně a spokojeně a přitom Diny stihla vedle psaní blogu o Klárce a její nemoci  ještě zásobit ostatní maminy z BC výtečnými recepty... V listopadu 2009 však přišla další, ještě krutější rána - Dinin muž zemřel při autonehodě, kterou nezavinil. Téměř okamžitě vznikla pomocí Zrnek  sbírka, která by měla Dinině rodině ulehčit složitou situaci, a mezi designerkami se zrodil nápad udělat collab, jehož výtěžek poputuje taktéž na tento účet.


A spojilo se 11 designérek a scraperek (z českých ad77design, Bohemian Art, Jk2x, PST Designs, Sarahh Graphics, Viky a Zalinka, ze slovenských Design by Snoopy a Palvinka designs, a 2 cizinky Laurie Ann - Heavens Gate Design a Dianne Rigdon Design), aby společně daly dohromady tento kit plný naděje...

Kit obsahuje:
3 abecedy
36 papírů 12x12
272 elementů
18 quick pages
1 blog template
15 overlays a clusters a 3 wordarty

Kit stojí 108,-Kč a nakoupit za korunky můžete zde .

A konečně - připravily jsme pro vás DestINY Blog Train! Minikity, overlaye, wordarty, clustery, quick pages, to všechno najdete na jednotlivých zastávkách - tak pozor, ať vám některá drobnůstka neuteče!Zčínáme v 16.00 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat